Sökbara poster 2021

22-01-2021

Under BIDA:s årliga stormöte som äger rum 11:e februari kommer bland annat en ny styrelse att tillsättas. Alla som är medlemmar i BIDA har möjlighet att söka till styrelsen 2021, men om ni inte är helt övertygade om vad ni vill söka kommer ni kunna läsa kortare beskrivningar om samtliga poster här nedanför. Om du inte är övertygad om ifall du ens en gång borde söka kan du läsa vad styrelsen 2020 har att säga om sitt postarbete HÄR.

Kandidera till nya styrelsen kan du göra på plats eller genom att fylla i formuläret här nedanför, du kan även kandidera en vän men då måste denna vän även vara delaktig under själva mötet.

Sökbara poster

Ordförande

Ordförande är sammankallande och har huvudansvaret för föreningen. Ordförande är ansvarig för att delegera uppgifter inom styrelsen samt verka som firmatecknare för föreningen tillsammans med ekonomiskt ansvarig. Ansvarig för kommittéer till föreningen.

Vice ordförande

Ansvarig för föreningens medlemmar samt föreningens dokumentation, detta inkluderar bl.a att revidera föreningens medlemsregister i enighet med GDPR och att agera som sekreterare vid sammanträden. Har ansvar för föreningens hemsida och all av föreningens information ut mot medlemmar och omvärlden. Agerar ordförande vid ordförandens frånvaro.

Ekonomiskt ansvarig

Är ansvarig gör föreningens likvida medel och är firmatecknare gentemot banken. Ansvarar för föreningens budget. Har hand om mat & rekvisita till föreningens evenemang.

Företagskontakt

Är huvudansvarig för all kontakt med företag i allt vad gäller sponsring, samarbeten, lunchföreläsningar, studiebesök etc. Hanterar även lokalbokning för föreningens evenemang.

PR-ansvarig

Är ansvarig för föreningens event och närvaro på sociala kanaler, marknadsför evenemang samt att skapa anmälningsmöjligheter till dessa. Hjälper Vice ordförande tillika informationsansvarig med föreningens hemsida.

Förändringar i redan existerande poster som ska röstas fram under mötet

Vice ordförande ➡ Vice ordförande tillika informationsansvarig

Förändringen innebär i stora drag inga stora förändringar då Vice ordförande redan är ansvarig för administration och dokumentation, men skulle bland annat innebära att vice blir ansvarig för hemsidan samt att information som ska gå ut till medlemmarna först ska gå igenom hen.

PR-ansvarig ➡ Eventansvarig tillika PR-ansvarig

Förändringen innebär inga större förändringar av postens uppgift utan är mest en anpassning för en ny post vid namn Eventansvarig tillika aktivitetsansvarig som ska röstas igenom, då dessa två får ett gemensamt ansvar över föreningens event men på två olika sätt.

Nya poster som kommer vara sökbara om de röstas igenom under mötet

Eventansvarig tillika aktivitetsansvarig

Är tillsammans med Eventansvarig tillika PR-ansvarig ansvarig för föreningens event och planeringen inför dessa. Ansvarar för eventuella aktiviteter, så som lekar, tävlingar och annan underhållning. Hjälper Ekonomiskt ansvarig med inköp inför event.

Alumnansvarig

Är ansvarig för föreningens alumnsektion. Hanterar frågor som rör tidigare studenter och ordnar aktiviteter och nätverksträffar med alumn-medlemmar