Medlemskap

Vem får bli medlem i BIDA?

BIDA är föreningen för alla kvinnor som studerar en ingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning vid Uppsala universitet. Medlemskapet är helt gratis.

Vad BIDA erbjuder

BIDA som förening vill erbjuda alla sina medlemmar en möjlighet att nätverka både bland varandra och bland andra kvinnor inom byggbranschen. Föreningen verkar för att agera mellanhand mellan byggnadsingenjörsprogrammets olika klasser och de olika företag som kan komma att bli relevanta för medlemmarna efter avslutade studier.

Föreningen anordnar lunchföreläsningar, studiebesök, inspirationskvällar och ett mentorskapsprogram (Som ni hittar mer information om HÄR). Förutom detta hålls även olika aktivitetskvällar varje termin som kan innebära pubrundor, middagar, grillkvällar etc.

Glöm inte att gå med i vår info-grupp på Facebook! Klicka på ikonen eller HÄR

Hur blir jag medlem?

Vill du ansöka om medlemskap kan du göra det genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret:

Ändra medlemsinformation

Om du redan är medlem i BIDA men skulle vara i behov av att ändra i din medlemsinformation på grund av till exempel studieuppehåll, COOP-praktik, byte av e-postadress, förändrade kostvanor eller något annat som kan komma att påverka informationen vi har om dig så går det att registrera sådana ändringar genom att fylla i formuläret som du hittar HÄR.

Är du osäker på om du är medlem eller har du andra frågor gällande medlemskapet? Vänligen kontakta info@bidauppsala.com