Om BIDA:s alumnförening

BIDA:s alumnförening är en ny satsning med målet att samla gamla och kommande medlemmar och därmed utöka nätverket ytterligare!

Genom alumnföreningen vill vi ta tillvara på alumners branschspecifika kunskap och erfarenhet i utbyte mot fortsatt tillgång till det nätverk som byggts upp under föreningens tid. För studenterna innebär det en möjlighet till att knyta värdefulla band som bland annat kan underlätta processen vid arbetssökning, ge inspiration och vägledning eller ge svar på frågor, inte minst om hur det är att arbeta vara kvinna i branschen. För er alumnmedlemmar betyder ett medlemskap tillgång till BIDA:s event och möjlighet att ta del av nätverket som byggts upp genom grupper på sociala medier. Fokuset med alumnföreningen kommer ligga på att dela med sig av sina yrkeserfarenheter, stärka varandra och identifiera möjligheter men även eventuella brister i branschen.


Föreningen erbjuder bland annat tillgång till alumnföreningens LinkedIn-grupp, inbjudan till alumnsittningen som anordnas för alumner och studenter under våren samt alumnminglet under hösten. Ett medlemskap innebär även en chans att påverka BIDA och alumnföreningen så att innehållet återspeglar det ni vill ha ut av oss!

Medlemskap

Att vara medlem är kostnadsfritt och du kommer få ett mailutskick en gång i kvartalet med information om vad som händer i föreningen samt information om event! Allt som krävs är att du studerat en ingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning vid Uppsala universitet och är icke-man.

Vill du ansöka om medlemskap kan du göra det genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret:

LinkedIn

LinkedIn-gruppen är till för att dela arbetsansökningar, tipsa om arbetsmöjligheter, fråga om råd eller helt enkelt kommunicera med andra medlemmar!

Vi erbjuder även företag möjligheten att nå ut till er via gruppen. Om ditt företag är sugna på att komma i kontakt med ett otroligt gäng kan ni höra av er till alumnansvarige.

Du kommer till LinkedIn-gruppen genom att klicka på ikonen till vänster eller HÄR.

Har du frågor angående alumnföreningen? Vänligen kontakta alumn@bidauppsala.com