Tillval vakanta poster

15-04-2021

Vill du liva upp tillvaron under denna pandemi?

Vill du umgås med ett roligt gäng och lära känna nya människor?

Vill du få viktiga livserfarenheter, spetsa CV:t och sticka ut bland företag?


BIDA, byggprogrammets alldeles egna damförening, har fortfarande några lediga platser kvar inom styrelsen som de önskar fylla och nu har du chansen att erhålla en av dem!

Tycker du om att planera event, aktiviteter och inköp? Då är nog eventansvarige tillika aktivitetsansvarig något för dig!
Föredrar du hellre större ansvar över en grupp, planering och administration? Då är Vice ordförande tillika informationsansvarig definitivt din post!

Är du intresserad av någon av ovanstående poster? Du kan söka de genom att klicka här nedan!

Frågor? Släng iväg ett mejl till ordforande@bidauppsala.com !

SÖKBARA POSTER


Vice ordförande tillika informationsansvarig

Ansvarig för föreningens medlemmar samt föreningens dokumentation, detta inkluderar bl.a att revidera föreningens medlemsregister i enighet med GDPR och att agera som sekreterare vid sammanträden. Har ansvar för föreningens hemsida och all av föreningens information ut mot medlemmar och omvärlden. Agerar ordförande vid ordförandens frånvaro.


Eventansvarig tillika aktivitetsansvarig

Är ansvarig för föreningens event och planeringen inför dessa. Ansvarar för eventuella aktiviteter, så som lekar, tävlingar och annan underhållning för föreningens medlemmar och dess vänner. Hjälper Ekonomiskt ansvarig med inköp inför event.