Stingfestivalen 2021

29-08-2021

Sista helgen i augusti stod BIDA på Stingfestivalen, ett evenemang av TD-mottagningen som tillåter föreningar och sektioner vid Uppsala universitet att välkomna alla nya studenter. Under dagen fick studenterna som kom förbi vårt bord möjligheten att lära sig mer om vad BIDA gör och verkar för samt delta i en tävling med priser sponsrade från både K-Rauta och Beijer Bygg.

Utöver tävlingen delades även en goodiebag ut till våra nya medlemmar. Hade du inte möjligheten att komma förbi vårt bord och anmäla dig som ny medlem kommer det finnas möjlighet att få ta del av denna goodiebag under vår reccelunch som kommer att gå av stapeln den 16/9 kl 12:15-13:00 i sal 2004 på Ångströms Laboratoriet. Mer om det kommer att komma upp under dagarna!

I goodiebagen hittade våra nya medlemmar information från bland annat Uppsala Tjej och Transjour, Universitetskyrkan och Studenthälsan samt merchendise från företag som Kåver & Mellin, Sh Bygg och WSP. Utöver detta fanns även en energiboost ifrån både The Naia Initiative och Uppsala Kafferosteri som till och med valde att trycka BIDA-logotypen på kaffepaketen! Övriga som kom förbi bordet bjöds även de på gratis energidryck från NAIA.

I samband med festivalen valde vi även att lansera vårt nya BIDA-märke som vår företagskontakt Anna Westin designat. Inspirationen till märket fick Anna från Uppsalas kända landmärken och kvinnosymbolen Venus.

Vi vill från BIDA:s håll rikta ett stort tack till alla som kom förbi under dagen samt som deltog i vår tävling. Vinnarna i tävlingen har blivit kontaktade och kommer att få ta del av priserna från K-Rauta och Beijer Bygg. Självklart vill vi även rikta ett stort tack till K-Rauta och Beijer som valt att sponsra oss med priserna till tävlingen.