För företag

 

Är ni intresserade av att komma i kontakt med kvinnliga ingenjörsstudenter?

BIDA anordnar bland annat mentorskapsprogram, lunchföreläsningar, studiebesök, inspirationsmöten och middagar för både sina egna medlemmar och övriga byggnadsingenjörsstudenter. 

 

Vid frågor och för att ta del av den senaste produktportföljen vänligen kontakta: foretagskontakt@bidauppsala.com 

Lunchföreläsning

Lunchföreläsningar är ett uppskattat event både för studenterna och företagen. Företagen får chansen att under ett och samma tillfälle få träffa en större grupp studenter och berätta om sin verksamhet under ca 45 min. Föreläsningarna brukar ske mellan 12.15-13.00 i någon av universitetets lokaler (Men går numera även att kombinera eller endast ha via Zoom) och lockar ca 50 deltagare. 

Företaget bekostar maten för deltagarna medan BIDA tar hand om all administration, lokalbokning, beställning av mat och marknadsföring av evenemanget på föreningens Facebook, Instagram och hemsida.

Studiebesök

Studiebesök är ett perfekt tillfälle för er som företag att både prata om och visa upp er verksamhet för en mindre grupp studenter på valfritt kontor eller projekt. Studiebesök är ett väldigt anpassningsbart event som kan sträcka sig allt från någon timme till en hel fm/em, det antal deltagare som passar er och med aktiviteter enligt era önskemål.

BIDA tar hand om all administration och marknadsföring av evenemanget på föreningens Facebook, Instagram och hemsida.

 

Vid frågor och för att ta del av den senaste produktportföljen vänligen kontakta foretagskontakt@bidauppsala.com